bernadette_cuxart

 

Jo: la Bernadette Cuxart Picart.

La creadora dels productes de Viurenunconte i alhora venedora.

I alhora il·lustradora, i alhora fotògrafa (també, també, encara que d’això no en sé gaire, glups!), i alhora moltes altres coses! Aquí ho explico una mica.

Encara que, us he de dir que a vegades he de demanar ajuda a molta gent que tinc al meu voltant. Perquè una no arriba a tot, i les feines s’han de repartir.

En aquesta botigueta hi trobareu coses i cosetes que t’acostaran una mica al mon dels contes. Els contes i els seus protagonistes són la meva inspiració. Ets vols sentir una mica Ventafocs, Blancaneus, Princesa, Caputxeta,...? Jo si.

Si t’agraden els contes, si tens imaginació, si no vols acabar de créixer del tot, si ets una mica com jo, aquestes cosetes també són per a tu. 

Coses i cosetes fetes a mà de la millor manera que sé. Perquè m’agrada crear amb les mans. M’apassiono amb qualsevol material. No sé que tenen el paper, les pintures, les llanes, el feltre, la roba, els fils de colors, l’argila, la fusta,... que m’atrauen tant. Em fan feliç. M’agrada tocar-los, manipular-los, pensar, imaginar, barrejar-los, ficar-los  dins una olla com ho faria una bruixa i treure’n alguna cosa ben bonica. 

Coses i cosetes una mica per a riure, i una mica per sentir-les. Ho probes?