PER A COMPRAR A LA BOTIGUETA  DE VIURENUNCONTE…

… hauràs de triar els productes i afegir-los a la cistella. I quan ja ho tinguis tot dins, podràs fer el pagament a través de paypal. Ho podràs fer amb una targeta de crèdit, i no cal que tinguis cap compte paypal per a fer-ho. 

Però si t’estimes més fer-ho amb una transferència bancària, escriu-me a [email protected] i en parlem.

ELS ENVIAMENTS...

...es faran per correu certificat a través de correus. D’aquesta manera garantim que el paquet arribi. Si voleu fer el seguiment del vostre paquet, un cop entregat el paquet a correus, us donarem un número perquè ho pugueu veure a la pàgina web de correus. Si tot va bé, pot trigar de 2 a 3 dies laborables.

La despesa de l’enviament és per a qualsevol lloc d’Espanya. Per a la resta de països podeu fer-me la consulta a [email protected] 

Si ets arriscat/da i confiat/da i vols tenir un producte de viurenunconte però t’estimes més un enviament més econòmic, també es pot fer amb un correu ordinari. Però aleshores no et podrem garantir l’arribada del paquet. Fes-nos-ho saber a [email protected] i et direm l’import.

I si ets del Berguedà estàs de sort! Et pots estalviar les despeses d’enviament posant-te en contacte amb mi a [email protected] . En parlem de com ho podem fer.

Els productes els empaquetaré jo mateixa amb molta cura el dia que ho compreu. I seran portats a correus al cap d’un dia o dos. No empaquetaré cap producte defectuós. Si us arriba el producte en mal estat és perquè correus no l’ha tractat prou bé. Aleshores si voleu, em podeu retornar el paquet i jo us n’enviaré un altre quan m’arribi. Però totes les despeses d’enviament (de retorn i tornar-ho a enviar) aniran a càrrec vostre. 

Penseu que esteu comprant un producte fet a mà. I l’heu de tractar com es mereix. 

I SI TENIU DUBTES...

... o voleu qualsevol aclariment abans o després de fer la comanda, demaneu-m’ho a [email protected]